“Zakelijke telefonie die met ons mee groeit.”

Mevrouw Wildschut is eigenaresse van een startende huisartsenpraktijk in een groeiende stad. In haar praktijk werken twee huisartsen, twee assistentes en een praktijkondersteuner. Als nieuw bedrijf in een nieuw pand was mevrouw Wildschut op zoek naar een vaste telefonieaanbieder waarmee zij snel kon opstarten. Zakelijke telefonie van ZPEAK met het abonnement Klein MKB bleek de oplossing.

“Zakelijke telefonie die met ons mee groeit”

M. Wildschut

Ideaal voor elk type organisatie

Of je nu een start-up, MKB, vereniging of zorginstantie bent, wij hebben het pakket dat bij jou past.

Groei

Voor een huisartsenpraktijk is bereikbaarheid van groot belang. Of dat nou is om afspraken te maken, spoedgevallen te behandelen of onderling te communiceren. Wildschut: “We zijn een relatief kleine maar wel groeiende praktijk. Ik wil dat we altijd bereikbaar zijn, ook als dat betekent dat we een kleine wachttijd hebben. Het is makkelijk als dat eenvoudig in te stellen en te wijzigen is. Ook hadden we behoefte aan een pakket dat gemakkelijk uit te breiden is met meer telefoons. ZPEAK geeft ons daartoe de mogelijkheden. Iedere werknemer heeft nu het toestel dat bij hem of haar past, van receptietoestel tot losse handset. In de toekomst kunnen daar nog mensen bij komen. ZPEAK groeit met ons mee.”

Super snelle aansluiting

Geen ingewikkelde installatie, gewoon de stekker erin en je kunt onbeperkt gaan bellen!

Zicht op de kosten

Wildschut was van tevoren bang veel tijd kwijt te zijn aan een telefoonabonnement en bijkomende kosten, juist omdat er niet veel telefoontoestellen nodig waren. “We zijn een kleine praktijk en willen niet teveel tijd kwijt zijn aan ingewikkelde administratie wat betreft belkosten. Wat ik bij andere aanbieders heb gezien is dat we afhankelijk zouden zijn van een telefooncentrale, of dat we zelf nog moesten investeren in toestellen. Dan zijn we al honderden euro’s verder. Bij ZPEAK betaal ik 10 euro per toestel per maand en ik kan bellen.”

“Geen ingewikkelde administratie en niet te hoeven investeren in telefoons.”

Eenvoudige installatie

Met de abonnementen van ZPEAK werk je letterlijk met een plug & play. Dat ondervond ook mevrouw Wildschut. “Het gehele proces van bestellen via de website was heel eenvoudig. Je gaat stap voor stap alles door en kan tussendoor opties aan- en uitzetten. Als je vragen hebt dan kun je die gelijk stellen aan Monique van de klantenservice. We ontvingen de bestelling snel op onze praktijk en konden deze snel installeren met behulp van de handleiding.”

Goede bereikbaarheid

De praktijk van mevrouw Wildschut is sinds de ingang van het abonnement ZPEAK goed bereikbaar. “De mogelijkheden voor wachtrij en doorschakelen werken perfect. Dit komt de doorstroom van onze dagelijkse werkzaamheden ten goede. ZPEAK is snel, volledig en betaalbaar. Op jaarbasis scheelt ons dit veel in vergelijking met andere aanbieders.”

Gemakkelijk uit te breiden

Met voicemail naar e-mail, fax naar e-mail, gespreksopname en onbeperkt bellen binnen Europa (na 3 maanden).