Super simpel beheer van jouw ZPEAK Online Telefooncentrale

online telefooncentrale

Een telefoonabonnement van ZPEAK gaat verder dan alleen zakelijk vast bellen en de toestellen. Als klant van ZPEAK heb je namelijk de regie over je eigen telefooncentrale. Na je online bestelling ontvang je inloggegevens waarmee je toegang hebt tot een handige persoonlijke Online Telefooncentrale. Dit is als het ware de ‘achterkant’ van je telefoonabonnement die je helemaal zelf kunt inrichten. Denk hierbij onder andere aan:

Onbeperkt bellen & ultieme flexibiliteit

Het grote voordeel van elk telefoonabonnement van ZPEAK is de garantie van flexibiliteit die onafhankelijk is van de kosten. Daar waar andere zakelijke telefoonaanbieders je per minuut laten betalen, kies je bij ZPEAK simpelweg het abonnement dat bij je past met eventueel extra bij te kopen opties en staat vanaf dan het maandbedrag van je abonnement gewoon helemaal vast. Geheel onafhankelijk van het aantal functies die je aan hebt staan of later aan- of uitzet. Fijn!

Bij de eerste keer inloggen op je telefooncentrale zal je zien dat je al een ‘basisinrichting’ hebt: je abonnement.

Functies aan- en uitzetten wanneer en hoe vaak je maar wil

De functies die aangevinkt staan in je ZPEAK Online Telefooncentrale staan niet vast; de samenstelling van je telefoonabonnement kun je beschouwen als een advies. Heb je bijvoorbeeld als Start-Up zijnde behoefte aan een functie die aanstaat bij Klein MKB dan kun je die gewoon aanzetten.
Ook heb je de mogelijkheid om al geactiveerde functies aan te passen en/of in te stellen, bijvoorbeeld bij het samenstellen van een Belgroep, Nachtstand/Tijdsconditie instellen of om Verkorte Kiesnummers in te stellen.

Het goed kunnen beheren van je ZPEAK Online Telefooncentrale is belangrijk; een zakelijk telefoonabonnement van ZPEAK omvat immers de coördinatie van de telefonische communicatie van je bedrijf of onderneming. Je kunt meteen aan de slag, mocht het niet helemaal lukken dan hebben we hele goede handleidingen die je verder helpen.

Ontdek en ervaar het zelf door nu meteen te bestellen en toegang te krijgen tot je eigen ZPEAK Online Telefooncentrale, of bekijk onze beknopte handleidingen met handige screenshots.

"Meerdere kantoren en 24/7 up and running"
M. Stefford, Alle cases
"Zakelijke telefonie die met ons mee groeit"
M. Wildschut, Alle cases
"Heerlijk, we besparen op onze vaste lasten!"
Annemariek Kroon, Alle cases
Ik ben een
Bepaal welk abonnement bij jouw bedrijf past
Hoeveel toestellen wil je?
Nummerbehoud of nieuw

• Verder kies je het nummer dat jij wilt.

Toestellen inruilen?

• Je ontvangt €3.33,- retour per toestel per maand

Je betaalt de eerste 3 maanden
10.00
En daarna
20.00 p/m
Nu bestellen!