Fair Use Policy

De Fair Use Policy (FUP) van ZPEAK heeft betrekking op alle abonnementen met onbeperkt bellen die ZPEAK aanbiedt. Deze FUP geldt voor alle klanten die van dit abonnement gebruik maken.

Wat houdt de Fair Use Policy in?

Binnen de FUP worden de regels omtrent het onbeperkt gebruik van het abonnement ingekaderd. De FUP houdt in dat ZPEAK zich het recht voorbehoudt om het verkeer van haar klanten te monitoren en excessen te filteren.

Waarom een Fair Use Policy?

Deze FUP is in het leven geroepen om misverstanden te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat we iedereen voordelige tarieven kunnen bieden moeten we excessen van anderen voorkomen en uitsluiten. Deze regeling is bedoeld om onze ‘fair’ klanten te beschermen.

Wat zijn de grenzen?

De FUP treedt in werking op het moment dat je als klant 15% of meer boven het onbeperkt bedrag verbruikt. ZPEAK evalueert je belgedrag in ieder geval twee keer per jaar en kan aan de hand hiervan je abonnement bijstellen. Indien wij daar reden toe zien, behouden wij ons het recht voor om dit vaker te doen.

Wat gebeurt er als je meer belt?

Mocht je de grenzen van de FUP overschrijden, dan stopt het abonnement niet en kan je gewoon blijven bellen. Echter zullen wij het bedrag waarmee je de FUP overschreden hebt alsnog in rekening brengen. Tevens zullen wij het abonnement en het vastgestelde maandelijkse bedrag bijstellen. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld.

Voorkomen?

In principe is de FUP zodanig ingesteld dat je bij regulier belgedrag binnen de grenzen van de FUP blijft. Verandert je situatie en denk je de FUP grens te gaan overschrijden? Neem dan contact met ons op. We zullen je abonnement bijstellen, zodat je de FUP regels niet overtreedt.

Welke abonnementen hebben een Fair Use Policy?

Op alle abonnementen van ZPEAK is de FUP van toepassing.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze Fair Use Policy nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via monique@zpeak.com of 0800 – 560 00 56. We beantwoorden uw vragen graag.

"Meerdere kantoren en 24/7 up and running"
M. Stefford, Alle cases
"Zakelijke telefonie die met ons mee groeit"
M. Wildschut, Alle cases
"Heerlijk, we besparen op onze vaste lasten!"
Annemariek Kroon, Alle cases

Direct bestellen

Ik ben een
Bepaal welk abonnement bij jouw bedrijf past
Hoeveel toestellen wil je?
Nummerbehoud of nieuw

• Verder kies je het nummer dat jij wilt.

Toestellen inruilen?

• Je ontvangt €3.33,- retour per toestel per maand

Je betaalt de eerste 3 maanden
10.00
En daarna
20.00 p/m
Nu bestellen!