“Meerdere kantoren en 24/7 up and running”

Matthew Stefford (38) is negen jaar geleden van Ierland naar Nederland geëmigreerd om met zijn huidige Nederlandse vrouw te trouwen. Matthew zelf is van origine technisch bedrijfsadviseur en zijn vrouw is mode-ontwerper van kinderkleding. Vijf jaar geleden geleden kwamen ze samen op het idee om een webshop te starten in exclusieve kinderkleding, ontworpen door onbekende jonge designers die zich aan kunnen sluiten bij de webshop. Hippe, exclusieve ‘anarchistische’ kinderkleding bleek een gat in de markt te zijn en inmiddels is hun webshop uitgegroeid tot een grote dynamische onderneming met veel werknemers vóór, maar ook achter de schermen.


“Meerdere kantoren en 24/7 up and running”

M. Stefford

Ideaal voor elk type organisatie

Of je nu een start-up, MKB, vereniging of zorginstantie bent, wij hebben het pakket dat bij jou past.

Meerdere kantoren en 24/7 up and running

“Maar we vergaten één groot ding,” vertelt Matthew, “de wereld achter onze schermen. Structuur. Vooral in communicatie.” Zijn vrouw Suzanne vult hem aan. “We hadden eigenlijk twee grote problemen: het feit dat we meerdere kantoren hebben en het feit dat we heel snel groeiden. Zelfs over de grens.” De onderneming van het duo had daarom erg behoefte aan een vorm van vaste zakelijke telefonie dat passend is voor veel onderlinge en externe communicatie en door hun internationale succes 24/7 up and running kunnen zijn. Dus ook ’s nachts bereikbaar zijn. “Een tijdje geleden hoorden we via een vriend van ons over ZPEAK. Hij is zelf in loondienst bij een veel kleiner bedrijf maar hij werkt daar ook met ZPEAK. We werden aangetrokken door het idee van een telefonie-abonnement speciaal op maat gemaakt. Zorgeloosheid, noem ik dat.”

Super snelle aansluiting

Geen ingewikkelde installatie, gewoon de stekker erin en je kunt onbeperkt gaan bellen!

“We werden aangetrokken door het idee van een telefonie-abonnement speciaal op maat gemaakt. Zorgeloosheid, noem ik dat.”

Mooi meegenomen

Matthew en Suzanne kozen voor het ZPEAK telefoonabonnement Groot MKB. Hun keuze is hierop gevallen dankzij de vele (extra) handige mogelijkheden en de hoge flexibiliteit van opzeggen en functies aan- en uitzetten. Pas-afgestudeerden kunnen bijvoorbeeld 24/7 solliciteren op een fulltime baan als ontwerper van de webshop. Dit gebeurt via mail of telefoon en de sollicitatie zelf wordt via beeldbellen gedaan. “Ook bellen we veel in groepen en vergaderen we veel met meerdere partijen tegelijk. Met ons internationale werkveld is het dan super handig dat we ook ’s nachts bereikbaar zijn, voicemail naar e-mail wordt omgezet en iedereen onbeperkt kan bellen binnen heel Europa. ZPEAK zorgt er gewoon voor dat je product of dienst als ondernemer zijnde voorop kan blijven staan en je verder kunt bouwen aan je bedrijf. Daar hou ik wel van.

Gemakkelijk uit te breiden

Met voicemail naar e-mail, fax naar e-mail, gespreksopname en onbeperkt bellen binnen Europa (na 3 maanden).