“Heerlijk, we besparen op onze vaste lasten!”

Annemieke Kroon is voorzitter van een dierenopvang in Gelderland. Bij de opvang werken in totaal vijftien mensen verspreid over verschillende afdelingen. Dit zijn kantoorruimtes maar ook opvangafdelingen en een medische ruimte. Omdat zij veel telefoontjes binnenkrijgen maar weinig zelf bellen was Annemieke op zoek naar een flexibel zakelijk telefoonabonnement die je naar je eigen behoeftes aan kunt passen.

“Heerlijk, we besparen op onze vaste lasten!”
Annemieke Kroon

Ideaal voor elk type organisatie

Of je nu een start-up, MKB, vereniging of zorginstantie bent, wij hebben het pakket dat bij jou past.

Veel inkomende telefoontjes

Annemieke: “We merkten dat we hoge telefoonkosten hadden, ondanks dat we zelf weinig bellen. We krijgen als dierenopvang heel veel inkomende oproepen binnen voor het aanmelden van dieren of voor het vragen naar informatie. Ook onderling schakelen we veel door omdat iedereen altijd overal en nergens in het pand is. Het zelf naar buiten bellen gebeurt minder vaak. En áls we dat doen zijn we veel variabele kosten kwijt bovenop ons abonnement. Ik heb onze penningmeester laten kijken naar goedkopere opties voor zakelijk bellen en zo kwamen we bij ZPEAK uit.”

Super snelle aansluiting

Geen ingewikkelde installatie, gewoon de stekker erin en je kunt onbeperkt gaan bellen!

Altijd bereikbaar

“Voor 10 euro per maand bellen en gebeld worden inclusief toestel is voor ons echt een uitkomst. We hebben nu verschillende toestellen die makkelijk aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Zo hebben we achter de balie en op kantoor receptietoestellen en bureautoestellen en voor de dierenverzorgers de hand sets die ze makkelijk met zich mee kunnen dragen. Zo is iedereen altijd bereikbaar.”

Eenvoudig aan te sluiten

“Het aanmelden bij ZPEAK ging echt heel gemakkelijk. In het bestelproces kun je op de Home al aangeven of je je eigen nummer meeneemt of niet en hoeveel toestellen je nodig hebt. Binnen enkele dagen waren we overgestapt en aangemeld en hadden we onze nieuwe toestellen binnen. De installatie ging gemakkelijk met de meegeleverde handleiding. We hebben geen last gehad van storing of onbereikbaarheid tijdens de overstap, dat was voor ons wel essentieel!”

Gemakkelijk uit te breiden

Met voicemail naar e-mail, fax naar e-mail, gespreksopname en onbeperkt bellen binnen Europa (na 3 maanden).