Zakelijk onbeperkt bellen

Standaard bij ZPEAK

Alles in 1: onze pakketten zijn altijd inclusief onbeperkt bellen, support, online beheer, doorverbinden, doorschakelen, nachtstand, voicemail en verkorte kiesnummers.

Telefoonabonnement uitbreiden

Gemakkelijk uit te breiden

Voeg eenvoudig extra opties toe aan je abonnement: zoals voicemail naar e-mail, fax naar e-mail, gespreksopname en onbeperkt bellen binnen Europa (na 3 maanden).

Lage telefoonkosten

Grip op je telefoonkosten

Houd grip op je telefoonkosten met het vaste bedrag van 10 euro per toestel, per maand.

Maandelijks opzegbaar telefoonabonnement

Maandelijks opzegbaar

Je zit niet vast aan lange contracten. Je abonnement is elke maand op te zeggen.

Super simpel beheer van jouw ZPEAK Online Telefooncentrale

online telefooncentrale

Een telefoonabonnement van ZPEAK gaat verder dan alleen zakelijk vast bellen en de toestellen. Als klant van ZPEAK heb je namelijk de regie over je eigen telefooncentrale. Na je online bestelling ontvang je inloggegevens waarmee je toegang hebt tot een handige persoonlijke Online Telefooncentrale. Dit is als het ware de ‘achterkant’ van je telefoonabonnement die je helemaal zelf kunt inrichten. Denk hierbij onder andere aan:

Onbeperkt bellen & ultieme flexibiliteit

Het grote voordeel van elk telefoonabonnement van ZPEAK is de garantie van flexibiliteit onafhankelijk van de kosten. Daar waar andere zakelijke telefoonaanbieders je per minuut laten betalen, kies je bij ZPEAK simpelweg het abonnement dat bij je past met eventueel extra bij te kopen opties en staat vanaf dan het maandbedrag van je abonnement gewoon helemaal vast. Geheel onafhankelijk van het aantal functies die je aan hebt staan of later uitzet of aanzet. Fijn!

Bij de eerste keer inloggen op je telefooncentrale zul je zien dat je al een ‘basisinrichting’ hebt: je abonnement.

Functies aan- en uitzetten wanneer en hoe vaak je maar wil

De functies die aangevinkt staan in je ZPEAK Online Telefooncentrale staan niet vast; de samenstelling van je telefoonabonnement kun je beschouwen als een advies. Heb je bijvoorbeeld als Start-Up zijnde behoefte aan een functie die aanstaat bij Klein MKB dan kun je die gewoon aanzetten.
Ook heb je de mogelijkheid om al geactiveerde functies aan te passen en/of in te stellen, bijvoorbeeld bij het samenstellen van een Belgroep, Nachtstand/Tijdsconditie instellen of om Verkorte Kiesnummers in te stellen.

Het goed kunnen beheren van je ZPEAK Online Telefooncentrale is belangrijk; een zakelijk telefoonabonnement van ZPEAK omvat immers de coördinatie van de telefonische communicatie van je bedrijf of onderneming. Je kunt meteen aan de slag, mocht het niet helemaal lukken dan hebben we hele goede handleidingen die je verder helpen.

Ontdek en ervaar het zelf door nu meteen bestellen en toegang te krijgen tot je eigen ZPEAK Online Telefooncentrale, of bekijk onze beknopte handleidingen met handige screenshots.

9. 0

"Zakelijke telefonie die met ons mee groeit."

M. Wildschut

ALLE CASES
8. 0

"Heerlijk, we besparen op onze vaste lasten!"

Annemieke Kroon

ALLE CASES
9. 0

"Meerdere kantoren en 24/7 up and running"

M. Stefford

ALLE CASES
Direct bestellen
Ik ben een
Please select one package
Bepaal welk abonnement bij jouw bedrijf past
Hoeveel toestellen wil je?
Toestellen
Nummerbehoud of nieuw

• Verderop kies je het nummer dat jij wilt.

Toestellen inruilen?
Toestellen

• Je ontvangt € 10,- retour per toestel

Je gaat bellen voor
het vaste lage
bedrag van
10.00 p/m